February 22, 2024

Hanki Chanel etsimään vähemmän $ 18 Charlotte Ronson Starry Eyes Liquid Eyeshadows

Charlotte Ronson Starry Eyes Liquid Eyeshadow värähtelee vasemmalta: Alison, taivas, Kelly sekä Shiri

Star Light, Star Bright, Ensimmäinen tähti näen tänä iltana … haluan, että voin, haluan, että voisin, onko Chanel halu halusin tänään …

Kaikki samoin kuin kaikki nestemäiset luomivärit, jotka on leimattu Chanel Double C: n kanssa korkkiin on varsin paljon kirjallani.

MAINOS

Liian köyhät he aina kustannukset 8 miljoonaa dollaria … tai sen thereabouts. Okei, hyvin 32 dollaria. Kuitenkin se on vielä melko jyrkkä, ajattele sinua saattaisi SNAG 32 Taco Bell Tacos yhden kaunis putki Chanel Ombres d’Eau nestettä Iridescent luomiväri.

Surullinen panda.

Mutta odota! – Onko taivas otti puheluni …? Onko se kustannustehokkaampi vaihtoehto, näen?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kyllä, uskon, että se on. Kiitos Sephora sekä Charlotte Ronson.

Neljä kevyttä nestemäistä jauheen tähtikerrosta silmät, jotka tarjoavat nyt Sephora-myymälöissä ja Sephora.com: ssa, hinnoitellaan paljon maukas 18 dollaria, samoin kuin täällä, ne näyttävät voimakkaasti vaikutuksiin Chanel.

Niiden upeista lasiputkista, heidän herkullisiin DOE-jalka-applikaattoreihinsa, kaikki menetelmät väreille, nämä rypistykset kestävät luomivärit hehkuvat samoin kuin hohtavat erittäin paljon kuin heidän pricier Chanel-kollegat.

“Muoti” Se “Woman Charlotte Ronson on hieno, ymmärretty integroimalla hänen vaivatonta tyyliä hänen trendikkäin keskustaan. Hauskaa sekä trendikäs, vaikka Wearble, Charlotte tuo täsmälleen sama herkkyys hänen uusi kauneus kokoelma. ”

– Sephora.com

Kultainen beige Kelly muistuttaa minua Chanel Delta, hopeinen vaaleanpunainen taivas muistuttaa Chanel River, Golden Olive Shiri voi Stunt Double for Chanel Torrent, samoin kuin Bronzy Taupe Alison on kuin Chanel Splashin suudella serkku.

He ovat hauskoja käyttää. Vain ravista pulloa sekoittamaan jauheen sekä nestemäisen kaavan, pyyhkäisemällä DOE-jalka-applikaattorin kannen yli ja sekoittuu sormella.

Voilã!

Voimakkaampaa vaikutusta odota tuotetta kuivumaan ennen ylimääräisten kerrosten soveltamista. Työskentele nopeasti, koska nämä imeväiset kuivat nopeasti.

Alison, taivas, Kelly sekä Shiri

Alison, taivas, Kelly sekä Shiri

Oh, sekä bonus, nämä tähtieläimet silmät kaksinkertaiset kuin pohjat / alukkeet, joita voit käyttää perinteisten jauheen luomivärien alla.

Makea.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen

P.S. Sinulla on vielä aikaa! Tänään on äärimmäisen viimeinen päivä mennä meikki sekä kauneus blog buxom kuvakilpailu, joten älä viivytä. Lähetä kuvat tänään mahdollisuudesta voittaa 500 dollarin viisumi lahjakortti (viettää mitä valitset) sekä 109 dollaria Buxom Cosmeticsissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.