February 22, 2024

Dastardly Dilemmas: Sinulla voi olla vain yksi kylpy tai suihku tuote loppuelämäsi ajan. Mikä se on?

EL HUB olisi todennäköisesti (ehdottomasti ehdottomasti) ilmoittaa, että monet 20-osa-outoa kylvystä sekä kehon tuotteita suihkamme ovat tarpeetonta, mutta minun on kuitenkin kohteliaasti eri mieltä. Se kaveri voi pystyä tekemään sen yhdellä saippualla, mutta en voi. Olen vaatimus jokaisen pirun asia siellä.

Et edes tiedä. Ilman asianmukaista hoitoa ja huomiota hiukset menee villiksi! Puhun oman näyttelynsä tähden eläinten planeetalla. Minulla olisi myös karvaiset Hobbit varpaat. Sekä ilman parhaita tuoksuja kylpytuotteita? Huh uh. En halua hajua kuin ylikuormitus persikat.

MAINOS

Joten, niin, tämä on vaikea minulle … poimia partakoneen, (“Syy sisarus on karvainen) tai hiusten hoitoaine tai saippua tai yksi muista suihkussa?

Jos tämä oli loppu-aikoja, kuten jos asiat olisivat todella, todella huono, valitsisin erinomaisen puhdistusain, kuten Neutrogena ultra lempeä jokapäiväinen puhdistusaine sekä hyödyntää sitä kasvoni, kehon ja hiusten kanssa. Olin varastossa pullot kyseisistä tavaroista.

Sitten, samoin kuin tämä on täysin reilua peli, koska en ilmoittanut mitään DIY- tai Keittiöalueista, olisin ehdottomasti hullu mane oliivi- tai kookosöljyllä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tämä edellyttää tietenkin, että voisin löytää joitakin (post-apokalyptisen Karen olisi ikävä), samoin kuin sitten leikata minun rogue kehon hiukset terävällä veitsellä tai pari pineellä, mitä minä saattaa myös käyttää anti-zombie-aseen puristuksessa.

Jos tämä oli jotain muuta tilannetta, kuten jos eksentrinen miljardööri ilmoitti minulle: “Karen, annan sinulle 10 miljoonaa dollaria, jos käytät vain yhtä kylpy tai suihkutuotteita loppuelämäsi,” sitten olisin vielä Valitse Saippua … mutta vietän muutamia miljoonia vahauksista sekä syviä hoitoja salongissa.

Dastardly Dilemmas: Sinulla voi olla vain yksi kylpy tai suihku tuote loppuelämäsi ajan. Mikä se on?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. Tyytyväinen Hump Day!

Leave a Reply

Your email address will not be published.