February 22, 2024

Net-A-Porterin high-end rajoitettu painos Glossybox sisältää kahdeksan tuotetta 40 dollaria

Tämä rajoitettu painos GlossyBox on erinomainen kauppa! Se on 40 dollaria, Net-A-Porterista, sekä sisältää useita täysikokoisia viehätymiä, jotka on maustettu deluxeilla sekä matkustuskokoisilla näytteenottimilla tuotemerkeistä, kuten RBG, Kloran, Ellis FAAS sekä Kevyn Aucoin (siellä on enemmän; Täysi lista on alla).

Tämä on yhden laukaus tarjous 40 dollaria sekä sisältää kahdeksan tuotetta, mutta jos pidät käsitteestä kokeilemaan uusia uusia tuotteita kuukausittain, se on glossybox. Se on jäsenpalvelu, jossa maksat – uskon, että se on 21 dollaria kuukaudessa – viidestä eri viehätystuotteesta tarjotaan parasta ovelle.

MAINOS

Se on erinomainen tapa löytää uusia charmia helmiä sekä pyhiä kulkuja.

Heillä on myös erilaiset jäsenyyden kesto, kuten kuusi kuukautta pienellä kustannuksella (19,17 dollaria 21 dollaria / kk). Kolmen kuukauden suunnitelma 20 dollaria / kuukausi saattaa olla hyvä joulu lahja ihana alue elämässäsi viehättävään harrastajalle.

MAINOS

Net-A-Porter Boxissa saat Ellis FAAS-ripsivärin, joka maksaa säännöllisesti 34 dollaria (pidän siitä pituudeltaan), jos ostat sen erikseen, samoin kuin erittäin pigmentoitu Kevyn Aucoin Eyeshadow Duo, joka Säännöllinen tuki maksaa 42 dollaria, joten parhaiten näiden kahden tuotteen välillä yksin olet tarkastelemassa merkittäviä säästöjä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ei niin myös Shoddy Tabby.

Kaikki 40 dollaria high-end rajoitettu painos Glossybox Net-A-Porter

Kirkastaa ihoa, vähentää tummia alueita sekä suojata haitallisia UVA / UVB-säteitä Natura Bissén Diamond White SPF 50 +++ öljyvapaa upea aurinkoturva (10ml / 0,34 oz)

Hohtava alasti sekä kehittynyt tummansininen käsittää komplementaarisen yhdistelmän Kevyn Aucoinin luomiväri Duo – nro 206 (4,8 g / 0,16 oz).

Täysin pidennetty sekä erilliset ripset, joilla on samettinen kaava Ellis FAAS ‘MASCARA E401 – Musta

Hanki voimakas pidike sekä säteile ilman hiutakuntaa tai rakentaa Philip B: n OUD Royal Gravity-deel (14.8ml / 0,5 oz)

Nuorentaa krakattu iho sekä parantaa kynnet RGB: n Jojoban kanssa sekä biotiinirruled cura -öljyä (12 ml / 0,40 fl.oz.)

Kloranin kuiva shampoo, jossa on kauran maito (50ml / 1,06 oz), on korkein temppuase, joka puhdistaa puutteelliset lukot lisäämällä rakennetta ja tilavuutta

Pehmentää, rauhoittaa, samoin kuin tuoda takaisin ihon, kokeile Avènen lämpökasvit (50ml / 1.7 fl.oz.)

Joyan Âmes Sœurs Roll-On Parfum (1,5 ml / 0.05 fl.oz.) sisältää muistiinpanoja frankinseta, myrrh, oranssi kukka sekä jasmiini rulla-tyyliin yksinkertainen sovellus

Määrät ovat rajalliset, joten jos pidät ajatuksesta, paljon parempi toimia nopeasti. Se on tarjolla net-a-porter.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.