February 22, 2024

Tuorella sokerilla urheiluhoito aurinkovoidetta SPF 30, urheilullinen sokeri, ei urheilullinen mauste

popping tuoretta sokeria urheiluautot aurinkovoidetta SPF 30 (25 dollaria 0,2-oz. Stick) Pre-Jog!
Kuka täällä rakasti mausteita tyttöjä?

“Ooh! Minä!” * Nostaa käsi! *

MAINOS

Ja kuka täällä lurves tuoreen sokerin huulihoitoja?

“Oooh! Minä! Minä! Minä! Minä!”

Laita yhdessä ja mitä saat? Tuore sokeri urheilu hoito aurinkovoidetta SPF 30, Brand-Spankin ‘Uusi kesällä 2016 ja saatavana nyt 25 dollaria missä tuoretta myydään!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Runnerina, auringon rakastaja (PSA: En koskaan jätä taloa ilman aurinkovoidetta, ja sinun ei pitäisi joko) ja puisto / ranta-menossa äiti, en voinut olla paljon innoissaan tästä uudesta ylimitoitetusta aurinkovoidettaisesta tyylistä tuoreen klassisen sokerihoitoon.

Tämä huono- @ SS kosteuttava balmi huulille, kasvoille ja silmäalueelle on sama sokeri tuoksu, jota tiedämme ja rakastamme, mutta se tulee hillo täynnä ihoystävällisiä ainesosia, vedenpitävä aurinkosuoja (jopa kaksi tuntia) ja Paksumpi, pitkäkestoinen kaava. Lisäksi se on turvallista kolmen ja ylös ja Fab koko perheelle.

Joten kerro minulle, mitä ya haluavat, mitä todella, todella haluavat. Kerron teille, mitä haluan, mitä todella haluan … Se on tämä kätevä kukkaro stoway!

Laaja stick balmi helppo sovellus liikkeellä!

Huomaa urheilupakkaus!
Tutustu ainesosiin:

Aktiiviset ainesosat: Avobentsone 2% (aurinkovoidetta), oktonoxaatti 7,49% (aurinkovoidetta) ja octisalate 3% (aurinkovoidetta) Muut ainesosat: Cera Alba (Beeswax), Ricinus Comm ) Siemenöljy, Vitis Vinifera (rypäle) Siemenöljy, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Parfum (tuoksu), Persea Gressima (Avocado) öljy, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Siemenöljy, passiflora Incarnata siemenöljy, sakkaroosi Tetratearaatti Triasetaatti, Citrus Limon (Sitruuna) Kuoriöljy, Riiri Nigrum (mustaherukka) Siemenöljy, tokoferoli, askorbyyli tetraisopalmitaatti, askorbyyli palmitaatti, ammonium glycyrrhizaatti, vanilliini, bht, limoneeni, sitreli, bentsyylialkoholi, liinooli, geranioli, fenoksietanoli

MAINOS

Erityisen mielenkiintoinen minulle on sokeria, yhteinen lanka kaikkien tuoreiden sokerin huuli hoitoon; Beeswax, klassinen ihon pehmennys ja antioksidantti balm-ainesosa; avokadoöljy (koska kuka ei rakasta avokadosta?), joka sisältää vitamiinien D- ja E sekä rasvahappoja; ja kosteuttava mustaherukka ja viinirypäleöljyt, molemmat pehmentävät ja suojelevat ihoa täysin vapaasta radikaalista.

Mikä ei ole rakastaa?

Tuore sokeri urheilu hoito aurinkovoidetta SPF 30
Tämä monipuolinen pieni balmi tulee tulemaan kanssani koko tänä kesänä … ja pudota. Ja luultavasti myös talvi. Se on aurinkosuoja, kuiva iho ja kiilto huulen ehkäisy charmin ystäville (ja koko perheelle).

Leave a Reply

Your email address will not be published.