May 19, 2024

Nopea matka Chaneliin: Stylo Yeux Vedenkestävä Eyeliner, Le Tilace de Chanel-ripsiväri sekä kesäkuu 2015

sivulla yksi, kappale yksi, uusi (täysin fiktiivinen) siipikarjan keitto meikki rakastajan sielu, se sanoo: “Pysäytä haluamasi Chanel-laskuri.”

OK, kierrä käteni. Aion.

MAINOS

Viime viikonloppuna pysähdyin Corte Maderassa Corte Maderassa, samoin kuin olin itse asiassa (hyvin, kuvaannollisesti), kuten kaksi sekuntia, mutta näissä kahdessa sekunnissa tunsin henkeni kevyemmän kuin tyylikäs, sileä takaisin pakkaus Infussed minua voimalla …

Menin vain pari perusrakenteita – Le Volume de Chanel ripsiväri 10 Noir (32 dollaria) sekä Stylo Yeuxin vedenpitävä pitkäkestoinen eyeliner Noir Intense (32 dollaria) – vaikka olin hyvin houkutteleva pelaamaan kesäisin kokoelma, joka on tarjolla laskurit sekä Internetissä.

En ole, koska El Hub, joka oli todennäköisimmin alas Applen myymälässä, kutsuttiin minua puhelimeen 15 sekunnin välein muistuttamaan minua siitä, että meillä ei ollut koko aikaa viettää kauppakeskuksessa (hän Ymmärtää minua myös hyvin), joten kesäisin kokoelma olisi odotettava …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mutta otin edelleen nopean kuvan siitä, että sitä kuiskasi pehmeästi kaikille Teh-kauneille: “Tulen takaisin.” aivan kuten terminaattori.

Joten, ripsiväri sekä eyeliner Mainitsin, olen käyttänyt Le Tilace de Chanel vuosia. Uskon, että se on erinomainen huomattavasta pituudesta, erotuksesta sekä tilavuudesta. Kun haluan ripset näkyvät kilometrin päässä, pääsen Le Tilace de Chanelille. Täysin pitää oman YSL-synteettisten CILS: n kanssa.

Le Tilace de Chanel ripsiväri Noirissa
Sain sen mustana, muuten ymmärretty 10 Noir, mutta se on myös tarjolla muilla väreillä vedenpitävän version lisäksi.

Mascaran lisäksi pidän tarttui Stylo Yeux -vesi, joka kestää noir intensiivistä, jota olen halunnut kokeilla, koska kuulin siitä Stephanie Lange’n YouTube-kanavalla.

MAINOS

Oletko katsonut minkäänlaista videoilleen? Hän on mahtava. Hän on meikkitaiteilija / Vlogger Australiasta, samoin kuin hänellä on paljon opetusohjelmia ihmisille, joilla on hupulliset silmät (kaivos on hieman huppari) lukuisia muita opetusohjelmia. Olen löytänyt paljon häneltä, samoin kuin hän myös näyttää todella hyvältä tytöltä.

Chanel Stylo Yeux Vedenkestävä pitkäkestoinen eyeliner Noir Intense
Stephanie hyödyntää Noirin voimakas käytännössä kaikki hänen videot, sillä koska olin käyttänyt Chanelin Stylo Yeuxia ardoisessa aivan jatkuvasti viime kuussa (se on täysin kaunis syvä aseiden harmaa sekä erinomainen vaihtoehto mustalle Haluatko jonkin verran merkitystä ripsien linjoilla), halusin kokeilla noir intensiivistä.

Se on tällä hetkellä osoitettu tiukasti vastuulle tällä viikolla … Toivon, että ardoise ei saa kateellista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.